Hauwert in concert – Helen Botman met I-Sing.

HAUWERT – Helen Botman heeft een stem die je nooit meer vergeet. Hartstochtelijk, verleidelijk, dromerig en expressief. Helen Botman treedt deze keer naar voren met een prachtige verzameling songs van eigen hand, die ondubbelzinnig bewijzen wat ze in de titelsong kort maar krachtig verklaart: ‘I Sing’.

Helen gaat met haar droomtrio muzikanten met ‘I Sing’ muzikaal op zoek naar de ultieme expressie. De vertelkracht van de folk, de lichtvoetigheid van de pop en het experiment van de jazz wisselen elkaar speels af, en daartussendoor deelt Helen haar herinneringen, ervaringen en inspiraties. Niet alleen haar eigen, persoonlijke songs krijgen alle ruimte. Ze brengt ook een ode aan Joni Mitchell, een van haar grote voorbeelden. En ze laat haar publiek kennismaken met het plezier, de eenvoud én diepgang van jazz-zangeres Abbey Lincoln.

Wie zich laat raken door ‘I Sing’, wordt deelgenoot van het spetterende spelplezier, de vibes en de passie waarmee Helen en haar mannen de wereld muzikaal kleuren. Met als verbindend element haar onweerstaanbare stem, waarmee ze onderstreept wat haar boven alles drijft: ‘I Sing’.

  • Kerk Hauwert
  • 26 januari 2018
  • Toegangsprijs € 12,50 inclusief kop koffie/thee bij binnenkomst.  Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  • Aanvang 20.15 uur Zaal open 19.45 uur
  • Kaartverkoop aan de zaal
  • Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com