Veiling tijdens NIWA Racing Team Presentatie, zaterdag 16 maart as.

Abbekerk – Op 16 maart zal de teampresentatie van het NIWA Racing Team plaatsvinden in de Bunker in Abbekerk. Houd deze datum vrij in uw agenda, dit belooft een zeer spectaculaire avond te worden met alle rijders en de nieuwe motoren van het team.

In 2013 gaat het team “Against Cancer“. Dit houdt in dat we Official Partner worden van de Stichting Racen Tegen Kanker. Wij gaan hen steunen, doneren jaarlijks een substantieel bedrag en ontvangen gezinnen met zieke kinderen tijdens de raceweekenden. Het gezin wordt een dag compleet in het zonnetje gezet en verzorgd zodat ze even alles kunnen vergeten.

AGA_logo_DEF_RGB

Jaarlijks houd Racen Tegen Kanker een circuitdag. Op deze dag zijn heel veel dingen te doen om de kinderen en gezinnen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo mogen de kinderen bijvoorbeeld achterop de motor of in een sportauto een aantal ronden over het circuit. Bekijk de volgende video om een idee te krijgen wat deze circuitdag teweeg brengt bij de kinderen en gezinnen:

[vimeo id=”56909766″ width=”100%” height=”460px”]

Ook organiseert Racen Tegen Kanker nog meer evenementen, zo gaan zij jaarlijks op reis met 2 x 40 gezinnen naar Duitsland. Bekijk hier een video van het verslag:

[vimeo id=”56910603″ width=”100%” height=”460px”]

Tijdens de teampresentatie zal er een veiling gehouden worden waarvan de opbrengst geheel naar de Stichting Racen Tegen Kanker gaat. Wilt u ons hierin steunen en bijvoorbeeld een kavel inbrengen met iets leuks, ludieks, waardevols, mail dan uw naam, het product of kavel en bijzonderheden naarp.hartog@quicknet.nl of mobiel 0653172666.

Reeds ingebrachte kavels:

– Een heren en dames horloge aangeboden door De Pioen Goudsmeden in Bergen.
– Een verwen arrangement voor 2 personen t.w.v € 150,- aangeboden door Kosmema
– Een V.I.P. arrangement voor 2 personen tijdens de GAMMA Racing Days op 4 augustus.
– Een taxirit voor 8 personen uit en thuis, aangeboden door Taxi Hartog Abbekerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.