Termijn aanvragen omgevingsvergunning tijdelijk langer

Wognum – Binnenkort worden nieuwe ontwerp-bestemmingsplannen ter inzage gelegd. Deze plannen betreffen bijna de gehele gemeente. Hierdoor kan de besluitvorming op ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) tot 5 maanden langer duren.

Totdat de nieuwe bestemmingsplannen zijn goedgekeurd, moeten aanvragen getoetst worden aan zowel het huidige als het nieuwe ontwerp-bestemmingsplan. Wanneer de aanvraag niet voldoet aan één van de twee bestemmingsplannen, wordt deze aangehouden totdat de nieuwe bestemmingsplannen definitief zijn. We verwachten dat de nieuwe bestemmingsplannen in juli 2013 zijn vastgesteld.

Informatie

Hebt u nu al bouwplannen die u binnenkort wilt indienen? Neem dan contact op met de afdeling KCC Ruimte, telefoonnummer (0229) 85 63 90.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.