IJsclub de Noord feliciteert Simon Schouten

Wervershoof – Onlangs won Simon Schouten de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Een unieke prestatie. Temeer omdat hij hiermee de jongste winnaar ooit is geworden. Deze echte Westfries is geboren in Wervershoof en woont momenteel in Andijk.

Inmiddels weet hij zelfs onder Siberische temperaturen de juiste schaatstechniek en doorzettingsvermogen te combineren. Als 7-jarig jochie startte hij zijn training bij ijsclub De Noord in Alkmaar. Hij werd getraind door Co Boos. Tiny Dol-Bijvoet en Theo Kok waren destijds betrokken als begeleiders. Het huidige bestuur is terecht trots op hun jonge pupil en verrasten Simon met een taart meld De Binding op haar website.

Op de foto ziet u  V.l.n.r.: voorzitter Sjaak Bakker, Simon Schouten, scretaris Ton vd Klundert en penningmeester Astrid Koopman-Neefjes

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.