Woningstichting het Grootslag introduceert ‘Slimmer Kopen’

 'Slimmer Kopen'
‘Slimmer Kopen’

Andijk|Wervershoof – Slimmer Kopen®. Zo heten de voorwaarden waaronder we sinds kort een deel van onze woningen te koop aanbieden. Slimmer Kopen® geeft jongeren (die nog thuis wonen) en starters (mensen die een woning huren) de kans een woning te kopen. De voorwaarden waaronder we de woningen verkopen zijn zeer aantrekkelijk.

Korting

Met Slimmer Kopen® koopt u de woning voor 75 procent van de taxatiewaarde. Hierdoor vallen de kosten van de financiering van de woning (hypotheek etc.) en de woonlasten een stuk lager uit. Voorwaarde is dat u de woning aan ons verkoopt als u gaat verhuizen. De korting die u bij de aankoop van de woning ontving wordt dan verrekend.

Leeg 

De woningen worden altijd te koop aangeboden aan de mensen die de woning huren. Als zij niet op ons voorstel ingaan, kunnen ze de woning gewoon blijven huren. Pas als de woning leeg komt wordt de woning openbaar te koop aangeboden.

Lees meer

Uitgebreide informatie over Slimmer Kopen vindt u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.