Medemblik in cassatie tegen uitspraak gerechtshof om Het Grootslag BV

Medemblik – Een erfenis van Wervershoof gaat de gemeente mogelijk 650.000 euro kosten. En al jaren lopende rechtzaak tussen Het Grootslag BV aan de ene kant en voorheen Wervershoof en dus nu de gemeente Medemblik aan de andere kant heeft een negatief slot gekregen voor de gemeente.  De rechter oordeelde dat de gemeente 650.000 euro schadevergoeding moet betalen aan Het Grootslag BV.

Wervershoof had toegestaan dat een glastuinbouwbedrijf zich vestigde op een plaats waar geen verplichting was om mee te betalen aan de inrichting van het gebied.  Hier kwam Het Grootslag BV met succes tegen in verweer.

Wethouder Kasper Gutter zegt dat de gemeente zeker cassatie overweegt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.