Westfriesland máákt het Westfries Ondernemersgala

Westfries Ondernemersgala
Westfries Ondernemersgala

West-Friesland – Al meer dan twintig jaar is het Westfries Ondernemersgala hét netwerkevenement voor overheid en bedrijfsleven. Topentertainment en prijsuitreikingen wisselen elkaar af tijdens in de Hamletzaal. Het programma van het Westfries Ondernemersgala staat dit jaar in het teken van de maakindustrie. Deze branche is één van de pijlers van de economie en bijzonder goed vertegenwoordigd in Westfriesland. De sector omvat zowel kleine als middelgrote bedrijven die stuk voor stuk uitblinken op het gebied van kennis en know how.

Na afloop is er volop gelegenheid voor netwerken in de foyer van de schouwburg en kunt u de winnaars feliciteren in de Provincie Noord-Holland zaal.
Presentatie is in handen van Karin Bloemen. De zangeres en cabaretière weet al sinds 1983 de aandacht op zich te vestigen met prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows. La Bloemen staat garant voor een unieke ervaring.
Illusionist Marcel Kalisvaart verzorgt het optreden en zal u met zijn razendsnelle gedaanteverwisselingen in opperste staat van verbazing brengen. Alle acts van deze internationaal bekende Prince of Illusions vinden hun oorsprong in Westfriesland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.