Academie voor Groepsontwikkeling

Academie voor Groepsontwikkeling
Academie voor Groepsontwikkeling

Medemblik|Ingezonden – Patrick Odendaal is een coach waar ik veel mee samen werk. In een opwelling bedachten we een manier om bedrijven en groepen nog beter te helpen. Het begon als een spontane inval. Deze hebben we samen uitgewerkt naar een compleet een prachtig product. Deze gaan we samen in de markt zetten.

We helpen groepen om beter samen te werken en effectiever te worden. Daarom de titel:

Academie voor Groepsontwikkeling.

Hoe werken we?

We onderzoeken via een organisatie opstelling waar de energie stokt. Waar politieke spelletjes worden gespeeld of waar de manager geen vat krijgt op de afdeling. Vervolgens werken we naar een oplossing en vertalen we dit naar een concrete verbetering in de bedrijfsvoering. Hiermee werken we aan een verbetering van de structuur én cultuur. Door dit in balans te verbeteren, krijgt de organisatie een duurzame verbetering in de bedrijfsvoering.

Meer informatie op de speciaal hiervoor ingerichte website: Groepsontwikkeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.