Bon Theater presenteert: Geitenkwark Herman in een bakje geitenkwark

Geitenkwark
Geitenkwark

Medemblik – Stelt u zich eens voor, al dagen verdwaald in de woestijn. De zon brandt fel op uw gezicht. Uw lippen zijn uitgedroogd. Alles begint te draaien. Dan verschijnt daar plotseling in uw hand dat ene glas ijskoud water. U zet het aan uw lippen en drinkt. Herman in een bakje Geitenkwark. Vijf woorden. Vier stemmen. Drie goddelijke lichamen. Twee lagen in elke grap en één avond waarna niets meer is wat het lijkt. Herman in een bakje Geitenkwark: vocaal cabaret met ballen en gevoel. De redding is nabij.

Benny, Polle, Rein en Rob zijn al sinds hun jeugd bij elkaar, genoten hun opleiding aan het conservatorium en zijn nu bezig de harten van theater- en muziekminnend Nederland te veroveren. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot iets waar vooralsnog geen woord voor bestaat. Geen instrumenten, hun stemmen zijn genoeg. Geen props, hun lichamen volstaan. Een combinatie van muzikaliteit en absurde humor die je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt.

Nieuwsgierig?
www.geitenkwark.nl

  • Waar: Bon Theater , De muiter Medemblik
  • Wanneer: 9 februari 2013
  • Hoelaat: 20:00 uur/ zaal open 19:30 uur
  • Prijs: € 15,00

[[embedplusvideo height=”407″ width=”675″ standard=”http://www.youtube.com/v/_H8AGQG0tfA?fs=1″ vars=”ytid=_H8AGQG0tfA&width=675&height=407&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1313″ /]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.