Wordt u benaderd door de gemeentegids? Wees alert!

gemeentegids
gemeentegids

Medemblik – Ondernemers en verenigingen in de gemeente Medemblik worden momenteel benaderd door een bedrijf dat, ten onrechte, beweert namens de gemeente Medemblik de verenigingsgegevens te controleren of advertenties te werven voor de gemeentegids van Medemblik.

Wij adviseren u extra alert te zijn wanneer u benaderd wordt om een advertentie of vermelding in een gids goed te keuren of te betalen. De gemeente Medemblik doet, voor wat betreft de print- en digitale gemeentegids en Gemeentegids App alleen zaken met Akse Media B.V.

Akse Media is gestart met de advertentieverkoop en het nabellen van basisvermeldingen voor de nieuwe gemeentegids. Voor de gratis vermeldingen van de verenigingen en instellingen wordt contact gezocht door de afdeling Redactie van Akse Media. Laat u niet misleiden: uw basisvermelding is en blijft gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.