Gemeente Medemblik organiseert bijeenkomst voor succesvol ondernemen

 succesvol ondernemen
succesvol ondernemen

Medemblik – Waarom zijn sommige bedrijven succesvol? Vaak omdat ze goed mogelijk inspelen op de behoeften van klanten. Ze weten hen beter te bereiken met een nieuw businessmodel. Om deze kennis te delen, organiseert de gemeente Medemblik een lunchbijeenkomst op donderdag 14 februari van 12.00-14.00 uur in het gemeentehuis.

De bijeenkomst heeft als thema ‘Innoveren door nieuwe businessmodellen’ en is bestemd voor MKB-ondernemers. MKB-ers die aan de bijeenkomst willen deelnemen, kunnen zich per e-mail aanmelden bij miranda.laan@medemblik.nl. Deelname is kosteloos voor ondernemers uit de gemeente Medemblik (normaal € 35,- per deelnemer).

Deze bijeenkomst is een activiteit van Duurzaam Medemblik, een initiatief van de gemeente om bewustwording en energiebesparing door bewoners, instellingen en bedrijven te stimuleren. Meer informatie over deze bijeenkomst: www.syntens.nl onder aanbod (klik op inspiratiesessies).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.