Verhalenverteller Kees van Wanrooij met “Ferdinand en de IJzeren Laarzen”

 "Ferdinand en de IJzeren Laarzen"
“Ferdinand en de IJzeren Laarzen”

Medemblik – Verhalenverteller Kees van Wanrooij en rasmuzikant Patrick Westendorp geven op Kasteel Radboud een geweldige vertelvoorstelling vol verhalen uit de dagen van weleer, toen mensen na het werk bij elkaar kwamen om elkaar verhalen te vertellen bij het Grote Vuur. Verhalen over spoken op zee, maar ook over een eenvoudige herder die het tot koning schopt of een jonge ridder Ferdinand die door vele avonturen leert wat liefde is. Een aantal verhalen is  te vinden op de CD Drie Sprookjes, waar  de prachtige muziek opstaat die  deze voorstelling zal begeleiden. Het instrumentarium is ook al niet alledaags : een keur aan Indiase instrumenten als de Santoor of de Nada Taringi zullen uw gehoor strelen naast de klanken van de volle stem van rasverteller Kees van Wanrooij.

Een unieke voorstelling voor jong en oud! Veel luister-en kijkplezier toegewenst bij deze mooie verhalen

Kees van Wanrooij (1959), geboren te Breda en opgegroeid in Made een dorpje in Brabant, temidden van de weilanden, koeien en verhalen over botersmokkelaars in de Biesbosch. Na de mavo in de verpleging gegaan en in die tijd ook gegrepen door het amateurtoneel. Vandaaruit als professioneel verhalenverteller en acteur aan de slag gegaan met monologen van o.a. Dario Fo en Jan Arends.

Hij bezocht de opleiding Method Acting in Gent en rondde onlangs nog de basisopleiding Scenarioschrijven af aan de Scriptschool in Amsterdam onder auspicien van oa Moniek Kramer en Henk Burger.

Het concert begint om11:30 uur, zaal open om 11:00 uur.

Klik HIER om te reserveren!

  • Waar: Kasteel Radboud
  • Hoelaat: 11:30  uur
  • Kosten: Volwassenen € 7,50 / Kinderen t/m 12 jaar € 3,50 / CJP/65+ € 6.50

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.