Nieuwe sponsor voor Rob Hartog

Nieuwe sponsor
Nieuwe sponsor

Abbekerk – IQ Accu uit Westerland is voor 2013 een sponsorovereenkomst aangegaan met het NIWA Racing Team en de Stichting Wegrace Ontwikkeling West-Friesland. De uitstraling van het team sprak Andre Fleming aan en zag een goede mogelijkheid om zijn naamsbekendheid nog meer te vergroten. Andre is zelf ook een verwoed motorrijder en wegrace liefhebber, en wil graag zijn kennis en ervaring delen met het NIWA Team.

IQ Accu: daar is over nagedacht. Voor alle uiteenlopende accu’s kunt u bij IQ Accu terecht, met hoogwaardige kwaliteit. Nieuw lood in plaats van gereinigd (gebruikt) lood, in de allernieuwste AGM techniek. IQ Accu is de AGM specialist sinds 2003! 

West-Friese sportverkiezingen
Op zondag 13 januari vonden de West-Friese sportverkiezingen plaats voor 300 toeschouwers in het Park schouwburg in Hoorn. Met Rob als genomineerde waren er een aantal belangstellende van het team aanwezig om de verkiezingen bij te wonen. Maurice Vriend won in de categorie Sportman van het jaar. Rob was echter blij verrast met alleen al de nominatie en het was leuk om aanwezig te zijn tijdens het evenement.

Datum teampresentatie
Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij, en daarom is de datum voor de teampresentatie van het NIWA Racing Team vastgelegd. Hou 16 maart vrij in uw agenda voor de presentatie welke voor de tweede maal gehouden wordt. Dit belooft een zeer spectaculaire avond te worden met een licht- en geluid show, live muziek, loterij en een veiling voor het goede doel.

Op de veiling worden kavels aangeboden die door sponsoren, bedrijven, belangstellende of supporters worden ingebracht. Wilt u ons ook steunen? De opbrengst van de veiling zal geheel ten goede komen aan de Stichting Racen Tegen Kanker. Voorbeelden van reeds ingebrachte kavels: een taxi rit voor max. 8 personen naar een gewenste locatie in Noord-Holland uit en thuis, een verwen arrangement bij Kosmema Huidverzorging, waardebon, etc. Klik hier om een mail te sturen voor de inbreng van een kavel, met uw naam of bedrijf.

De presentatie zal gehouden worden in J.C. de Bunker – Burg. P. Kromplein in Abbekerk. Entree vanaf 20:00 met gratis koffie, thee en gebak!

Trainingsstage Spanje
Als voorjaarstraining zal er dit jaar wederom getraind worden in Spanje. Van 6 t/m 8 maart zal gereden worden op Albacete en 11 en 12 maart op Valencia, tijdens de officiele Dunlop testdagen. Er zal uitgebreid getest zal worden met de nieuwe NIWA Suzuki.

Wie belangstelling heeft om onder een heerlijk voorjaars zonnetje te komen kijken kan op dit moment voor een actie tarief van EU100,- heen en weer vliegen naar Valencia!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.