Bouwbedrijf Piet Vertelman failliet

Bouwbedrijf Piet Vertelman
Bouwbedrijf Piet Vertelman

Wervershoof – Bouwbedrijf Piet Vertelman uit Wervershoof is 22 januari 2013 door de rechtbank in Alkmaar failliet verklaard. Er lijkt hiermee nog geen einde te komen aan de faillissementen in de Westfriese Bouwwereld. Bouwbedrijf Piet Vertelman was als bouwbedrijf actief in de regio Noord-Holland en Flevoland. Het bedrijf is gevestigd aan de Nijverheidsweg 24 in Wervershoof.

De curator is mr. M.A.Th. Klaver van Advocatenkantoor Klaver van der Hooft Posch uit Opmeer. Gezien de korte termijn kon de curator nog niet meer mededelen en alleen het faillissement bevestigen.

Dit meld Westfriesland in bedrijf op haar website.

In Wervershoof is de naan Vertelman een bekende naam. Behalve het nu failliet verklaarde bouwbedrijf van Piet Vertelman zijn er ook nog Bouwbedrijf Theo Vertelman en Theo Vertelman Verhuur. Deze twee bedrijven hebben niets met het faillisement te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.