Lezingavond Vis

Lezingavond Vis
Lezingavond Vis

West-Friesland – Water is het landelijke IVN-thema in 2013 en dat past vloeiend in de activiteiten van het IVN afd. West-Friesland. Op woensdag 23 januari geeft Ton Groen een fotolezing over vispopulaties en het beheer van onze binnenwateren van 20.00 – 22.00 uur in de Incoteczaal van het Streekbos Paviljoen. Deze avond is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Natuurinformatie onder water: wat is er voor nodig is om die visstand zo te behouden, zo niet te verbeteren. Daarbij behoren waterplanten, kwaliteit van water, voedselaanbod en een goed beheer van visstand. Welke vis hoort er nou wel in de polder thuis en welke niet? Wat zijn de gevolgen van ‘vreemdgangers’? Is het verstandig om twee keer per jaar waterplanten uit de sloot te verwijderen?
Vis, bijzonder gewoon maar uitermate boeiend.

  • Waar: Streekbos Paviljoen, veilingweg 21 a Bovenkarspel
  • Hoelaat: 20:00 uur

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.