33-jarige alcomobilist uit Wervershoof aangehouden

alcohol20controle1
alcoholcontrole

Wervershoof – De politie hield vrijdagavond om 23.49 uur een 33-jarige man uit Zwaagdijk-Oost die onder invloed van alcohol aan het autorijden was.

Agenten zagen de man over de Markerwaardweg in Wervershoof rijden en zagen dat hij bijna een ongeluk veroorzaakte. Ze hielden de bestuurder staande. De man was zichtbaar onder invloed van alcohol en moest een blaastest ondergaan. Het lukte de man niet om te blazen en daarom moest hij mee naar het politiebureau. Bij fouillering trof de politie softdrugs aan en een hoeveelheid geld. In zijn auto bleek hij ook nog harddrugs te hebben. De man had vier keer zoveel gedronken dan toegestaan. Zijn rijbewijs is in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.