Sponsoren gezocht!!

Double Starzz
Double Starzz

Medemblik|Ingezonden – Mag ik u aan ons voorstellen? Wij zijn Louisa Heddes en ik ben Irene Gebuijs. Wij zijn 2 Medemblikkers die mee gaan doen met de zomer editie van de Carbagerun. Dat is een tour van 500 auto’s die 3000 km door 8 landen in maar 5 dagen tijd dat gereden moet worden is een barrel die niet meer mag kosten dan €500. Het gaat zeker niet om de snelheid maar om de gezelligheid bij de www.carbagerun.nl De route gaat is dit jaar Hardenberg-Barcelona . Dat alleen al is een hele uitdaging!

Maar wij dachten, laten wij er een goed doel achter plaatsen, maar wel eentje hier uit de regio. Daarom zijn wij op Starz Foundation uit Andijk gekomen die zich inzet voor onderzoek naar gynaecologische kanker.

Natuurlijk vinden wij Twinkle stars en miranda mania of kika ook een heel goed doel maar Starz Foundation is een beetje het ondergeschoven kindje terwijl het sterftecijfer bij gynaecologische kanker eigenlijk heel hoog ligt!! En wij juist aan hun wat meer bekendheid willen geven.

Aan sponsoren kunt u denken aan, benzine, overnachtingen, inschrijfgeld, enz of gewoon geld dat wij dan aan de Starz Foundation schenken.
Ook kunt u voor slechts “een tientje ons vriendje” worden! Zou dat willen doen voor ons?

Tevens houden wij een spinning marathon die op zondag 3 februari gehouden gaat worden in sportcentrum de Bloesem te Wognum. Prijs per deelname is slechts €17,50 per fiets!! met als afsluiter een pasta party.

Dus neemt u even een kijkje op onze site?? http://doublestarzz.weblog.nl en hopelijk zijn jullie net zo enthousiast geworden als ons!

Zoals u ziet heb ik een flyer bijgevoegd waar u de informatie op kunt vinden.

Alleen kreeg ik vanmorgen een mailtje dat onze bestaande website per 01-03-2013 bij Weblog eruit gaat. Momenteel is hij nog wel gewoon online, maar word binnenkort http://doublestarzz.com Daar kunt u ons helemaal blijven volgen met al ons laatste nieuws maar ook via twitter: @DoubleStarzz

Groetjes Louisa Heddes en Irene Gebuijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.