Museumstoomtram genomineerd als Leukste Uitje van Noord-Holland

Leukste Uitje
Leukste Uitje

Hoorn – Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is door de ANWB genomineerd als Leukste Uitje van Noord-Holland 2013. Stem mee! Net als in 2012 organiseert de ANWB weer de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje per provincie.

Tijdens de, inmiddels afgeronde, nominatieperiode heeft de ANWB bijna 30.000 nominaties ontvangen. Met al deze nominaties zijn 13 lijsten gemaakt: 1 nationale en 12 provinciale. De ANWB vraagt nu iedereen een stem uit te brengen en de uitjes te beoordelen op een aantal vaste aspecten. De best beoordeelde uitjes mogen een jaar lang de titel ‘ANWB Leukste uitje van…’ voeren. U kunt stemmen van 9 januari tot en met 10 februari 2013. Op maandag 25 maart 2013 worden de winnende uitjes bekend gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.