33-jarige Medemblikker opgepakt in Utrecht

Medemblikker aangehouden
Medemblikker aangehouden

Medemblik|Utrecht – Het Utrechts Horecateam heeft in de nacht van zaterdag 12 en zondag 13 januari in de binnenstad 13 mannen en een vrouw aangehouden. Het ging daarbij om geweld, bedreiging en vernielingen twitterde wijkagent horeca Emile Vermeulen.

Iets voor vieren was het bij de zelfde locatie weer raak. Een 33-jarige man uit Medemblik bedreigde een portier van een horecagelegenheid met de dood omdat hij kort daarvoor uit de gelegenheid was gezet wegens vervelend gedrag. Hij werd aangehouden. Zijn twee vrienden waren ook weggestuurd en bleven op straat vervelend richting de agenten. Eén van de agenten heeft daarom zijn wapenstok laten zien om zijn ‘verzoek’ aan de mannen om naar huis te gaan kracht bij te zetten. Deze dreiging had het gewenst effect. (deStadUtrecht.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.