Nieuwjaarsreceptie gemeente Medemblik

Nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie

Gemeente Medemblik – Het college van de gemeente Medemblik nodigt u graag uit voor haar nieuwjaarsreceptie 2013. Dit jaar verbinden wij het thema sport aan de bijeenkomst, die gehouden wordt in Multifunctioneel centrum De Bloesem, in Wognum. Woensdag 9 januari, van 19.30 tot 22.30 uur.  Multifunctioneel centrum De Bloesem, Conferencelaan 19, Wognum.

Gedurende de avond geven diverse sportclubs demonstraties en kunt u het gebouw bekijken. Met een hapje en een drankje kunnen we gezamenlijk het oude jaar de revue laten passeren en toosten op het nieuwe jaar.

Wij zien uit naar uw komst en wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2013.

Tot ziens in De Bloesem!

Met vriendelijke groet,
Het college van burgemeester en wethouders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.