Geef ons onze Medemblikker terug

De Medemblikker courant
De Medemblikker courant

Medemblik|Ingezonden – Heeft u ook zo’n gevoel van wat is dit nu toch ? Normaliter elke donderdagmiddag wachtte ik met smart op de Medemblikker Courant, een lekker dik lokaal nieuwsblad met veel informatie en nieuws en natuurlijk reclames want voor niets gaat de zon op.  Sinds een paar weken heb ik nu een gevoel van wat is dit voor een prul. Een klein tabloit krantje van een stuk of wat pagina’s.

Een Medemblikker Courant waar nu reclame de boventoon voert en waar artikelen met een loep moeten worden gezocht. De gemeentelijke pagina is er wel op vooruitgegaan maar de rest. Sorrie, ik hoef hem niet meer in mijn brievenbus te ontvangen.

Wat een waardeloze krant is het geworden. Was je normaal een half uurtje zoet om alles even lekker te lezen, nu ben je in 5 minuten klaar en gaat de krant richting de stapel oud papier of in de openhaard om als aanmaak te dienen.

Ik weet niet wat Rodi bezield maar dit kan toch niet echt de bedoeling zijn. Daarom mijn oproep, geef ons onze Medemblikker Courant terug, of anders stop er helemaal mee want dit is meer een ergernis courant dan een Medemblikker courant.

Sjanira Vos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.