‘Shrek’ en ‘Linda de Mol’ spelen Adèle

Adèle
Adèle

Hoorn – De allereerste try-out van ‘Adèle’ met Sanne Wallis de Vries en Paul Groot is donderdag 10 januari te zien in het Park!

Wie was ze? Wat deed ze?
Een sexbom was ze, een dichteres. Macho, intellectueel en volksvrouw was ze. En in elke hoedanigheid even raak. Even overtuigend. Nu wordt ze tachtig. Adèle Bloemendaal.

Hoogste tijd dus voor een eerbetoon dat recht doet aan haar persoonlijkheid. Aan haar persoonlijkheden. Aan dat lichaam vol talent. Die geest vol geestigheid.

Sanne Wallis de Vries en Paul Groot zorgen voor dat eerbetoon. Zij kruipen in haar huid. Gaan in haar bloed zitten. Op haar stembanden. Rond haar lippen. En het resultaat is verbluffend. Boeiend. Ontroerend. Hilarisch. Op en top Adèle. Maar ja, wat wil je? De muzikale leiding is van haar lijfcomponist Martin van Dijk. Het script is van haar ophetlijfschrijver Jan Boerstoel. En de uitvoering is van twee multitalentvolle theatermakers die hogelijk schatplichtig zijn aan La Bloemendaal herself. Tachtig wordt ze. Adèle. Krachtig was ze. In alles. Prachtig blijft ze. Adèle Bloemendaal, een van de grootste Nederlandse theaterpersoonlijkheden.

Boeiend, ontroerend, hilarisch maar bovenal bijzonder grappig
Sanne Wallis de Vries en Paul Groot (bekend van hun feilloze imitaties van onder andere Linda de Mol en Pim Fortuyn in het satirische programma Koefnoen en laatstgenoemde ook van zijn veelgeprezen rol in de musical Shrek) zetten Adèle gezamenlijk neer. Dan weet je dat het een bijzondere voorstelling wordt: boeiend, ontroerend, hilarisch maar bovenal bijzonder grappig.

Reserveren
Deze voorstelling is op donderdag 10 januari 2013 om 20.15 uur te zien in Schouwburg het Park. Kaarten kosten € 25,- (€ 23,- CJP/65+). U kunt deze reserveren via www.hetpark.nl of 0900 – HETPARK (0900 – 4387275, € 1 per gesprek). De theaterkassa is de hele week telefonisch én live bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.