Weerbericht: Toenemende bewolking in de middag regen

Regenachtig
Regenachtig

Medemblik – De ochtend begint met wat zonneschijn, maar gedurende de dag neemt de bewolking toe en later in de middag volgt (mot)regen. Bij een matige wind uit west tot zuidwest wordt het zo’n 8 graden. Vanavond en vannacht blijft het bewolkt en regenachtig weer. De wind trekt iets aan en het koelt af tot 6 of 7 graden.

Morgen is het over het algemeen grijs en in de middag trekt een zwakke storing over het land. Soms regent het een beetje en het wordt maximaal 10 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en komt uit het westen tot noordwesten.

Vrijdag en ook in het weekend trekken met grote regelmaat wolkenvelden over West-Friesland. Ruimte voor de zon is dan ook een schaars goed. Ondanks het gebrek aan zonneschijn blijft het aan de zachte kant. De middagtemperatuur ligt gemiddeld rond een graad of 8. De nachtelijke temperatuur ligt rond een graad of 4.

Uitzicht op een periode met standvastig winterweer zit er voorlopig niet in. De winterkou bevindt zich in het noorden en oosten van Europa.

Vooruitblik do 03/01 vr 04/01 za 05/01 zo 06/01 ma 07/01
Weerbeeld
Maximale temperatuur 11.1°C 10.0°C 10.1°C 9.4°C 8.7°C
Minimale temperatuur 6.4°C 8.3°C 6.7°C 7.0°C 5.7°C
Kans op neerslag 10% 20% 10% 10% 10%
Aantal uren zonneschijn 0 uur 0 uur 2 uur 1 uur 0 uur
Windrichting en windkracht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.