Medemblikker op slooptour in Hoorn

op slooptour in Hoorn
op slooptour in Hoorn

Hoorn – Omstreeks 22.45 uur op oudejaarsavond ontving de politie een melding dat ruiten van een woning aan de Nok werden ingegooid.  Toen agenten bij de woning aankwamen troffen zij een vernielde woonkamer aan. In de omgeving werd gezocht naar de dader, maar deze werd op dat moment niet aangetroffen. Kort na middernacht kwam er opnieuw een melding binnen dat ruiten aldaar werden vernield.

Agenten waren snel ter plaatse en zagen een 32-jarige man uit de gemeente Medemblik bij de woning staan. De man wilde niet meewerken aan zijn aanhouding waardoor agenten pepperspray moesten gebruiken. De man is ingesloten. Oorzaak van het incident ligt in de relationele sfeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.