Liedjes die blijven door zangeres Karin Wildöer op 13 januari

zangeres Karin Wildöer
zangeres Karin Wildöer

Wervershoof- Op zondag 13 januari presenteert zangeres Karin Wildöer “Liedjes die blijven”. Een middag vol Nederlandstalige liedjes uit heden en verleden, die zo’n indruk maken dat het u niet meer loslaat. Kortom Liedjes die blijven. Een mengeling van liedjes uit het theater en cabaret. Karin zingt nu enkele jaren bij verschillende gelegenheden en is bekend als vaste zangeres in restaurant “Gewoon Lekker” . Zij heeft tevens gezongen met de bekende pianist Cor Bakker. Karin is een liefhebber van mooie theaterliedjes en wil dit graag ten gehore brengen.

Dit doet zij samen met gitarist en zanger Martin Brongers en toetsenist en zanger Guido Pronk. De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang om er een echte belevenis van te maken waarin het publiek geïnspireerd wordt met liedjes vol emotie en humor die gebeurtenissen weerspiegelen uit het alledaagse leven. De prachtige liedjes van o.a. Karin Bloemen, Claudia de Breij, Simone Kleinsma, Brigitte Kaandorp en Boudewijn de Groot worden solo maar ook meerstemmig gezongen. Een mooie middag om de winterblues achter u te laten en vol inspiratie het nieuwe jaar te beginnen.

Aanvang: zondag 13 januari 13:30. Entree: 7,50
Locatie: restaurant Gewoon Lekker, Wervershoof (Vlietlanden)

Verkoop aan de zaal of reserveren via: info@karinwildoer.nl

Via: De Binding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.