WF Nieuws
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’

14 oktober 2019 vanaf 08:00 tot 9 december 2019 vanaf 17:00

OBDAM – In september start in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink de workshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’. Deze workshop bestaat uit vijf bijeenkomsten op maandagavond, van 19.30 tot 21.30 uur.

Soms lijkt het alsof we op een zijspoor staan en alsof we niet vooruitkomen. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om jezelf weer te gaan voelen. Dat kan je rust en vrijheid geven om weer te leven en te handelen naar wie jij van oorsprong bent.

  • Durf je te leven vanuit je eigen Authentieke kracht?
  • Heb je de moed om te leven, zoals je graag zou willen?
  • Weet je hoe je je eigen geluksleven kunt leven?
  • Ben je nieuwsgierig en wil je je bewustzijn vergroten?

Deze workshop is het begin van een reis met jezelf. Je gaat op zoek naar wie jij van oorsprong bent. Deze reis begint met het onderzoeken van je eigen grenzen op elk niveau. Je fysieke, mentale, emotionele en spirituele grens. Jouw ervaringen op lichamelijk niveau, je gedachten, je gevoelens zeggen iets over jou, omdat je alleen maar jezelf kunt ervaren en niet iemand anders.

Naast het theoretische gedeelte in deze workshop, zijn er ook oefeningen/visualisaties om te voelen waar we het over hebben en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Je krijgt informatie en handvatten om bij je kracht te leren komen; de kracht die in een ieder van ons aanwezig is.

Spreekt deze workshop je aan en wil je graag deelnemen? Meld u dan aan via de website; www.debrinkobdam.nl en weet u verzekerd van uw plek! Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u zich wenden tot Carin Vagevuur; carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij; chantal.nooij@debrinkobdam.nl.

Sociaal-Cultureel Centrum Obdam is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Tips?

Gegevens

Begin:
14 oktober 2019 vanaf 08:00
Einde:
9 december 2019 vanaf 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink
Telefoon:
0226 451 791
E-mail:
info@debrinkobdam.nl
Website:
http://www.debrinkobdam.nl/

Locatie

Sociaal Cultureel Centrum De Brink
Dorpsstraat 155
Obdam, 1713 HE
+ Google Maps
Telefoon:
0226 451 791
Website:
http://www.debrinkobdam.nl/