Huurwoningruil? Promoot uw woning

WEST-FRIESLAND – Bent u op zoek naar een beter passende huurwoning? Dat valt helaas nog niet mee. Veel mensen zijn net als u op zoek, terwijl het aanbod van betaalbare huurwoningen beperkt is. De kans dat u dus daadwerkelijk geselecteerd wordt voor een andere huurwoning is klein. Helemaal als u nog niet heel lang als woningzoekende ingeschreven staat. Soms heeft u helemaal geen tijd om zo lang te wachten en wilt u snel verhuizen. Woningruil kan dan uitkomst bieden.

Het woningruilplatform www.ruilmijnwoning.nl verruimt voor huurders het aanbod van woningen. Zij krijgen de aangeboden woningen van alle aangesloten corporaties te zien. Via Woonmatch wordt dit met een druk op de knop inzichtelijk en is het proces van aanbieden, zoeken en ruilen heel eenvoudig geworden.

Promoot uw woning
Plaats voornamelijk liggende foto’s. Kijk voor inspiratie op sites van makelaars of bijvoorbeeld Funda. Mooie foto’s laten uw advertentie opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een foto van de voorzijde van uw woning, tuin/balkon en de belangrijkste leefruimten. Let op dat uw persoonlijke spullen, zoals een foto van iemand, niet op de foto’s voor uw advertentie zet. Haal deze spullen weg, voordat u een foto maakt. Ruim ook uw aanrecht op, maak de badkamer netjes en zorg voor opgeruimde kamers. Wacht niet langer en probeer het gewoon.

Woonmatch
Bezoek voor meer informatie: www.woonmatchwestfriesland.nl/pagina/woningruil. Een groot voordeel van woningruil is dat uw opgebouwde inschrijfduur of wachttijd binnen Woonmatch behouden blijft. Woningruil is dan misschien een tussenstap naar uw droomwoning. Helemaal geen gek idee!