Meerdere gewonden naar het ziekenhuis na ongeval op de N307, vrouw uit Enkhuizen botste op tegenligger

ENKHUIZEN – Afgelopen zaterdagmiddag zijn meerdere personen gewond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat een 76-jarige inwoonster uit Enkhuizen door nog onbekende oorzaak op de weghelft van haar tegenligger was gekomen, een botsing kon niet meer worden vermeden met alle gevolgen van dien.

Wendy Boudewijn, woordvoerder van de politie zegt tegen WF Nieuws over het ongeval: “Een 76-jarige bestuurster uit Enkhuizen reed over de N307 vanuit Enkhuizen in de richting van Hoorn. Door een nog een onbekende oorzaak is zij op enig moment op de rijstrook van het tegengestelde verkeer beland. Op dat moment reed daar een 27-jarige man uit Grootebroek die probeerde de auto te ontwijken en daarna op zijn dak in de berm terecht kwam. In deze auto zat naast de bestuurder een passagier en beide zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Een auto (bestuurd door een 24-jarige vrouw uit Wervershoof) die achter de Grooterbroeker reed, kon de auto van de bestuurster uit Enkhuizen niet meer ontwijken en kwam hiermee in botsing. Naast de bestuurster zaten nog drie personen in de auto die ook allen naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Ook de bestuurster uit Enkhuizen is naar het ziekenhuis vervoerd. Het precieze letsel van de betrokkenen is bij ons onbekend. De drie voertuigen zijn afgesleept en de VOA doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Foto’s: Inter Visual Studio

Reageer op dit onderwerp