Brandweer weet brand in tuin bij woning Enkhuizen snel te blussen, gelukkig geen gewonden, wel erg geschrokken

ENKHUIZEN – Op dit moment woedt er een grote brand in de tuin van een woning aan de Douwe Brouwerweg in Enkhuizen, de Veiligheidsregio heeft Grote Brand afgegeven en roept iedereen op om uit de buurt te blijven en de hulpdiensten niet in de weg te lopen

Bij de brand zijn 3 tankautospuiten, 2 hoogwerkers ingezet en ook is de hulp ingeroepen van de blusploegen uit Bovenkarspel, Andijk en Hoorn (hoogwerker), daarnaast zijn ook twee ambulances ter plekke.

Update: Er kwam veel rook vrij bij de brand. De rookwolken waren van ver te zien. Het gaat om iets in de achtertuin wat in brand stond. Nadat de brandweer ter plekke kwam, was de brand snel geblust. Niemand raakte gewond. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk.

Foto: Inter Visual Studio / Danielle Rood

Reageer op dit onderwerp