Grote zoekactie naar vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn, groot gebied afgesloten na vondst ‘voorwerp’

SCHARWOUDE – Vandaag wordt opnieuw gezocht naar het lichaam van de sinds februari 2018 vermiste Sumanta Bansi uit #Hoorn. Dit keer zoeken wij, zowel in het water als op het land, in recreatiegebied De Hulk in Scharwoude.

De zwangere Sumanta verdween in februari 2018, ze woonde bij in Hoorn bij het Manodj B. waarvan ze zwanger was en geen abortus wilde. Van deze familie zijn vier gezinsleden verdachte in de zaak, maar alleen Mandj B. zit nog vast.

Update: Er is na de vondst van een voorwerp een groot gebied door de politie afgezet en als plaats delict aangewezen. De politie bevestigd de vondst van een voorwerp die interessant genoeg is om het onderzoek door te zetten

Lees ook ons dossier over Sumanta Bansi

foto’s: Inter Visual Studio / Danielle Rood

 

Reageer op dit onderwerp