Versie 2021: virtuele 40MM sponsorwandeltocht

WEST-FRIESLAND – Helaas kan door corona dit jaar de wandeltocht niet in de bestaande vorm plaatsvinden, maar gelukkig wel in een nieuwe vorm: een virtuele sponsorwandeltocht! Dit betekent dat de wandelaars helaas niet kunnen genieten van het mooie parcours zoals wij normaliter uitzetten, maar dat de wandelaars zelf mogen bepalen wanneer, waar, welke en in hoeveel dagen zij hun gewenste afstand lopen! Uiteraard mag er ook voor gekozen worden om niet de gehele 40 km te lopen.

Dit alles wordt geregistreerd in een speciale app. De organisatie van de 40MM heeft  de maand mei dan ook uitgeroepen tot ‘40MM mei wandelmaand’. Een totaal nieuwe opzet, maar wel passend voor deze tijd. Juist nu is het zo belangrijk om te sporten en fit te blijven, dus zij hopen vele wandelaars jong en oud (uit heel West-Friesland en daarbuiten) te kunnen motiveren om sponsorgeld in te zamelen en de wandelschoenen aan te trekken! Voor meer informatie zie ook www.40mm.nl.

April inschrijfmaand

Ga naar de website www.40mm.nl en schrijf je in. Dit kan vanaf 1 april tot uiterlijk 30 april 2021! Verdere informatie is beschikbaar op de website en ontvangt u na inschrijving per e-mail.

Reageer op dit onderwerp