Zwembad de Spetter in Abbekerk

Zwembad de Spetter Abbekerk opent op 25 april haar deuren

ABBEKERK – Ook al is de buitentemperatuur rond het vriespunt, de opgaven stromen binnen bij zwembad De Spetter voor zwemles in het nieuwe seizoen. Omdat de binnenbaden een aantal keren dicht moesten, is er een flinke achterstand opgelopen bij de zwemlessen. Zoals het er nu uitziet gaat De Spetter 25 april weer open. De kinderen beginnen in de tweede week van mei weer met zwemles op dinsdag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Abonnement

Maak het hele seizoen veelvuldig gebruik van een abonnement. Makkelijk en via de website te downloaden. Dit betekent dat het inschrijfformulier voor abonnementen niet meer wordt rond verspreidt in Abbekerk en Lambertschaag. Wel liggen in de Spar in Abbekerk een aantal formulieren. Deponeer de aanvraag in de daarvoor bestemde bus.

Download het inschrijfformulier voor een abonnement op www.zwembaddespetter.nl. Daar kan ook een kind worden opgegeven voor zwemles. Kinderen die in 2015 (of eerder) geboren zijn mogen zich opgeven voor diploma A. Uiteraard zitten diploma’s B en C in het pakket van De Spetter. Wie al diploma’s A, B en C heeft, kan zich opgeven voor zwemvaardigheid 1 en 2 of snorkel-les volgen. Bij voldoende belangstelling wordt ook een speel-les voor 5 jarigen georganiseerd.

Reageer op dit onderwerp