Muziektheater in Wadway

WADWAY – Als ‘corona’ het toelaat spelen Kees Vriends en Bas Bons hun muziektheatervoorstelling Loftrompet op zaterdag 23 januari in theaterkerk Wadway. Zij blazen de liefde voor het leven hoog van de toren, steken de loftrompet en schallen de hoogste noot over wat ze bezighoudt. Bekijk de website voor meer info en het actuele ‘corona-nieuws’; www.theaterkerkwadway.nl

Over de liefde voor het onderweg zijn. Over mateloosheid, muzikantenongeluk of dat het misschien allemaal zo slecht nog niet is. In Loftrompet koesteren ze de goesting, keren ze terug bij hun eigen repertoire en zingen enkele prachtige kleinkunstliedjes die veel betekend hebben tijdens hun reis. Denk Bram Vermeulen, hoor Harrie Jekkers en geniet van Maarten van Roozendaal.

Bas Bons en Kees Vriend nemen u middels verhalen en liedjes mee op reis door hun wereld. Een ontmoeting rond gitaar, piano en… de loftrompet.

Zie ook; www.keesvriendenbasbons.nl Kees en Bas spelen de voorstelling 2x t.w. matinee om 16.00 uur en 20.30 uur.

Reageer op dit onderwerp