Voor snelheidsduivels en verkeersaso’s is in gemeente Medemblik geen plek

MEDEMBLIK – Hart voor Medemblik voert tussen 29 januari en 09 februari een snelheidsonderzoek uit in de gemeente Medemblik. Dit doen zij door de snelheid van het verkeer te meten met een snelheidsmeter van Veilig Verkeer Nederland.

Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in de locaties waar te hard gereden wordt. De resultaten van dit onderzoek delen wij met de gemeente zodat er beter en gerichter gehandhaafd kan worden en voor iedereen de verkeersveiligheid gewaarborgd blijft.

Hart voor Medemblik komt graag bij u in de wijk de snelheid meten en 30 km/u stickers uit te delen. Maakt u zich ook zorgen over de verkeersveiligheid in uw straat of dorp? Meld uw straat of wijk aan via het formulier op onze site (link: https://hartvoormedemblik.nl/snelheidscontrole) 

Eenvoudiger melding maken

Hart voor Medemblik ziet graag dat het voor inwoners van de gemeente Medemblik makkelijker wordt om onveilige verkeerssituaties te melden. Hierdoor wordt in kaart gebracht waar en wanneer asociaal rijgedrag plaatsvindt. Met deze informatie kan de gemeente beter samenwerken met de politie om gerichter te controleren en handhaven.

Het signaal vanuit de gemeente moet duidelijk zijn: voor snelheidsduivels en verkeersaso’s is in gemeente Medemblik geen plek!

Meer informatie

Alle informatie over het onderzoek, de resultaten en het vervolgproces vindt u op de website (link: https://hartvoormedemblik.nl/snelheidscontrole )en social media kanalen.

  • Facebook:      facebook.com/hartvoormedemblik
  • Twitter:            twitter.com/voormedemblik
  • Instagram:      instagram.com/hartvoormedemblik
  • Site:                hartvoormedemblik.nl

Reageer op dit onderwerp