Sprookjeswonderland, Bakkerijmuseum en museum van de 20e eeuw in top 10 dagjes uit Noord-Holland

WEST-FRIESLAND – 2020, het jaar waarin we ons eigen land (her)ontdekten! Op vakantie in eigen land, een dagje uit in de buurt: gelukkig konden we er vooral in de zomer op uit. Een dagje naar Amsterdam, naar het knusse Enkhuizen en nog snel naar Beeld en Geluid! Wat waren de populairste dagjes uit in Noord-Holland in 2020?

Het populairste dagje uit van Noord-Holland sloot dit najaar de deuren voor een complete verbouwing. Veel bezoekers op DagjeWeg.NL grepen in 2020 nog snel hun kans om de mediawereld van de Beeld en Geluid Experience in te duiken. Ben je er nog nooit geweest? Geen zorgen, in 2022 opent een compleet nieuwe media-experience in Hilversum. Voor dit jaar is de nummer twee misschien een leuke optie: het Coronel Adventure Indoor Klimpark. Op nummer drie staat Sprookjeswonderland, een leuk uitje voor jonge gezinnen!

Top 10 van Noord-Holland in 2020

  1. Beeld en Geluid Experience
  2. Sprookjeswonderland
  3. Coronel Adventure Indoor Klimpark
  4. Zuiderzeemuseum Enkhuizen
  5. De Bazaar Beverwijk
  6. Privésauna Spa Bada
  7. Vlindertuin Vlindorado
  8. THIS IS HOLLAND
  9. Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij
  10. Museum van de 20e Eeuw

Reageer op dit onderwerp