Twee jongens van 15 en 16 jaar uit Hoorn aangehouden op verdenking straatroof Wognum

WOGNUM – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een straatroof met geweld, die afgelopen weekend plaatsvond in Wognum. Een 16-jarige jongen werd afgelopen zaterdagmiddag rond 15.50 uur op de Oosteinderweg de dupe van twee jongens die hem mishandelden en hem beroofden van zijn persoonlijke bezittingen.

Na deze gewelddadige beroving stelde de politie een onderzoek in naar de daders. Dit leidde afgelopen weekend tot de aanhouding van twee verdachten: een 15-jarige en een 16-jarige jongen, beiden afkomstig uit Hoorn.

De 15-jarige jongen is inmiddels heengezonden. De 16-jarige jongen werd afgelopen dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en is geschorst. Beide jongens blijven verdachte in deze zaak.

Reageer op dit onderwerp