Wethouder Bijman van Koggenland doet mee aan IkPas

KOGGENLAND – Wethouder Bijman doet mee aan IkPas: een landelijke campagne om bewuster om te gaan met alcohol. Doet u ook mee? Deelnemers worden tijdens deze ‘Dry January’ bewuster van de keuze om wel of niet te drinken, doorbreken vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

De actie start op 1 januari. Samen meedoen is natuurlijk leuker (en makkelijker) dan alleen. Daarom is er ook de mogelijkheid om een team challenge aan te maken via www.ikpas.nl.

Veel deelnemers ervaren ook lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% van de deelnemers beter en verliest 32% gewicht. Een groot aantal deelnemers drinkt na deelname bewust minder alcohol dan daarvoor. Wethouder Bijman: “Ik doe al jaren mee aan deze actie. Een goede start van het nieuwe jaar. Juist in deze coronatijd vind ik het belangrijk om gezond te leven. Ik hoop op een grote deelname vanuit Koggenland.”

Reageer op dit onderwerp