Wat eten wij vandaag: Spruitjes met pancetta en sinaasappel

Spruitjes met pancetta en sinaasappel

Wat eten wij vandaag: Spruitjes met pancetta en sinaasappel Wat eten wij vandaag: Spruitjes met pancetta en sinaasappel
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 1000 g spruitjes, schoongemaakt
  • 100 g pancetta of, in reepjes
  • 100 g ontbijtspek, in reepjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 sinaasappel
  • 1 snufje nootmuskaatpoeder

Instructies

  1. Kook de spruitjes in 6 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Bak de pancetta in de olijfolie.
  3. Boen de sinaasappel schoon, rasp de schil en pers de vrucht.
  4. Schep sap en rasp en de spruitjes door de pancetta.
  5. Roerbak 4 minuten en voeg peper en nootmuskaat toe.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.