Ondernemers en Zuiderzeemuseum slaan handen ineen

ENKHUIZEN – Voor de nieuwe winterbelevenis Zuiderzien organiseert het Zuiderzeemuseum in samenwerking met diverse ondernemers uit de regio de winactie Vind de gouden envelop. Van 11 tot en met 31 december 2020 zijn er op diverse locaties in de regio gouden enveloppen verstopt. De vinder maakt kans op één van de vele prijzen die ter beschikking zijn gesteld door de winkeliers én ontvangt tevens een kortingscode voor Zuiderzien. Het Zuiderzeemuseum wil met deze actie de band met ondernemers in de regio versterken en ‘help elkaar, koop lokaal’ onder de aandacht brengen. 

Vind de gouden envelop
Voor de winactie Vind de gouden envelop plaatst het Zuiderzeemuseum in de periode van 11 tot en met 31 december regelmatig een hint op de actiepagina: zuiderzeemuseum.nl/vinddegoudenenvelop. Aan de hand van de hint wordt duidelijk bij welke locatie een envelop is verstopt. De gouden enveloppen bevatten een cadeauvoucher én een kortingscode voor Zuiderzien. Ga met de cadeauvoucher naar de deelnemende winkelier om jouw prijs te verzilveren.

Hoofdprijs: Live Home Cooking arrangement
Vinders van de gouden enveloppen maken tevens kans op de hoofdprijs: een Live Home Cooking arrangement voor vier personen, bestaande uit een driegangen diner inclusief drankjes die door een professionele kok bij je thuis wordt verzorgd. Dit speciale arrangement wordt beschikbaar gesteld door het Zuiderzeemuseum en verzorgd door Thomas de Boer van Strandpaviljoen Enkhuizen. Maak hiervoor een selfie met de gouden envelop voor het winkelcentrum of de winkel waarvan je de prijs hebt gewonnen en deel deze met ons via email communicatie@zuiderzeemuseum.nl of social media met #zuiderzien (Facebook en Instagram). De foto’s worden geplaatst op onze actiepagina en onder de inzenders wordt tweemaal een hoofdprijs weggegeven.

Deelnemende ondernemers
De winactie Vind de gouden envelop wordt mede mogelijk gemaakt door winkeliers van de Westerstraat, winkelcentrum Koperwiekplein in Enkhuizen en winkelcentrum Streekhof in Stede Broec. Daarnaast nemen Highpack B.V. uit Hem, Auto Tensen Enkhuizen en Streker Delicatesse uit Hoogkarspel deel aan de actie.

Praktische informatie Zuiderzien
Zuiderzien is te bezoeken van vrijdag 11 tot en met zondag 13 december en van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari 2021 tussen 16.00 en 21.00 uur, m.u.v. 24, 25, 31 december en 1 januari. Op vrijdag 18 december is er een exclusieve seniorenavond voor bezoekers van 65 jaar en ouder. Om de bezoekersstroom zo optimaal mogelijk te spreiden is het buitenmuseum alleen toegankelijk met een online ticket met persoonlijke starttijd en is de beschikbaarheid beperkt. Reserveren kan nu via de website, ook met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart of Vriendenpas.

Reageer op dit onderwerp