Laat cadeaus voor uw kinderen bezorgen door een echte Piet!

HOORN – Het WarenhuisHoorn.nl is een online winkelplatform waarbij heel veel (350+) Hoornse ondernemers zijn aangesloten. Het principe van het Warenhuis is dat alles wat voor 15.00 uur wordt bestelt nog dezelfde dag bij u thuis wordt bezorgd. Deze superservice is gratis voor alle inwoners in het postcodegebied 16**.

Edith Hartog zegt tegen de redactie: “Geef bij uw bestelling voor kindercadeaus aan dat het door de Pietenbezorgservice moet worden afgeleverd, geef de naam van de ontvanger op en de winkelier maakt er een mooi ingepakt cadeau van!

Van 2 tot en met 4 december worden de pakjes gratis aan huis bezorgd door een echte Piet! En natuurlijk nemen zij de tijd voor een selfie en een liedje zodat u het niet helemaal zonder Pieten hoeven te stellen. Bovendien steunt u zo de lokale ondernemers die het niet gemakkelijk hebben.

Reageer op dit onderwerp