Voorbeschouwing Champions League wedstrijd Hovocubo door Leo Giovannangelo

HOORN – Meervoudig landskampioen Hovocubo heeft zijn selectie rond voor de voorronde van de Champions League welke voor de Hoornaren start in Noorwegen. In 1 wedstrijd zal het Westfriese zaalvoetbalbolwerk de degens kruisen met Utleira Idrettslag, de Noorse landskampioen, op zaterdag 28 november in Trondheim.

Met een selectie van 12 man zal Hovocubo donderdag 26 november afreizen naar Trondheim om vervolgens in een zogenaamde “bubbel” zich voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag. Het leeuwendeel van deze selectie mag zich beroepen op een rijke ervaring aan Europees zaalvoetbal vanwege eerdere Champions League wedstrijden en/of als international van het Nederlands Zaalvoetbalteam.

Wij spraken via Skype met Leo Giovannangelo, sportverslaggever en de P.R. man van Hovocubo over het aankomend duel in Noorwegen tegen Ulteira Idrettslag.

Reageer op dit onderwerp