Medemblikker Pascal Redeker live vanuit Ahoy!

MEDEMBLIK – Vanaf dag een van de Coronacrisis hebben alle artiesten de agenda moeten leegmaken. Van een volle agenda naar thuis op de bank. Zo ook Pascal Redeker die zijn honderden optredens per jaar naar nul zag verdwijnen.

Doordat hij zijn publiek niet meer live kon bereiken is het idee om iedere vrijdag De VRIJDAGMIDDAGBORREL te houden ontstaan. Niet fysiek bij elkaar, maar interactief live en gratis op Facebook. Daar kon Pascal ten eerste zijn muzikale ei kwijt en zijn fans hoefden hem niet te missen. Een enorme massa vaste kijkers was het resultaat. Kijkers kunnen live verzoekjes plaatsen, naar voorkeur. Nu negen maanden later geeft Pascal nog steeds iedere week trouw zijn Vrijdagmiddagborrel tussen 16.00 en 17.30 uur.

Met meer dan 120.000 kijkers ontstond de droom het eens groots aan te pakken. En waar kun je dat nu beter doen dan op de plek die zich ieder jaar tijdens De Vrienden Van Amstel Live voordoet als de grootste kroeg van Nederland, namelijk Rotterdam Ahoy. Vrijdag 11 december presenteert Pascal Redeker De VRIJDAGMIDDAGBORREL XXL live vanuit Ahoy. Tussen 17.00 en 19.00 uur nodigt de voormalig zanger van Cafe Bolle Jan en Toppers In Concert zijn muzikale vrienden Django Wagner, John

West en Wilbert Pigmans, van de hit De Toreador, uit. Vrienden die iedere week worden aangevraagd tijdens de vrijdagmiddagorrel. Dus heeft het publiek hier ook haar stem gehad. Want interactief dat blijft het, ook in Ahoy. De kijkers kunnen via chat berichten de verzoekjes plaatsen en Pascal zingt de verzoekjes dan vanaf een groot gevuld podium de huiskamers in! Echt een interactief avondje uit vanaf je werk, thuis of onderweg.

Wil je dit niet missen, dan gaat dat deze keer helaas niet via Facebook, maar via ticketverkoop met eigen prijskeuze. Je kunt dus zelf bepalen wat je bereid bent te betalen voor twee uur livestream en entertainment. De stream blijft 48 uur online staan. Dus mocht je niet live mee kunnen kijken, dan zou je hem op een later tijdstip terug kunnen kijken. Meer informatie daarover staat op www.pascalredeker.nl.

Reageer op dit onderwerp