CDA Medemblik: “Een statafel en banner zijn al voldoende”

MEDEMBLIK – Veiligheid is een belangrijk aspect in het leven van mensen en staat in de top-5 van de belangrijkste thema’s in de politiek. Het blijkt dat veel inwoners de wijkagent en de boa niet kennen. Sinds een aantal jaren staan wijkagenten bij gelegenheid met hun mobiele bureau in de Nieuwstraat in de stad Medemblik.

Els van Den Bosch (CDA): “Wij waarderen dit initiatief enorm. Ze zijn zichtbaar en laagdrempelig benaderbaar. Wij willen de burgemeester vragen of dit een vervolg kan krijgen in zoveel mogelijk andere kernen van onze gemeente, een statafel en een banner zijn al voldoende”.

De CDA fractie is van mening dat mobiele bureaus kunnen bijdragen aan het opbouwen van een band met de inwoners en dienen hierover een motie in bij de behandeling van de programmabegroting 2021.

Reageer op dit onderwerp