Jongeren bekogelen vrouw met hondje met vuurwerk in Wervershoof

WERVERSHOOF – ‘Ik vroeg enkel of ze even wilden stoppen met het afsteken van vuurwerk zodat ik er langs kon lopen met mijn hondje,’ zegt de vrouw (naam bekend bij de redactie) tegen de redactie. Boos, heel erg boos is ze op 3 jongens van hooguit 13/14 jaar die zaterdagavond haar verzoek niet inwilligden maar juist vuurwerk naar haar en haar hondje gooiden.

Mijn hondje is doodsbang van vuurwerk maar ze moet er toch uit om een stukje te lopen, ik hoorde al dat er vuurwerk werd afgestoken en op de Dorpsstraat zag ik de 3 jongens lopen en vuurwerk afsteken, ik vroeg op normale toon om even te stoppen zodat wij er langs konden lopen. Maar ik werd direct uitgescholden voor alles en nog wat en er werden 2 stuks vuurwerk naar ons gegooid. Ik ga morgenochtend direct aangifte doen, ik heb gelukkig een heel duidelijk signalement van deze drie jongens. Het is toch niet normaal meer tegenwoordig,” aldus de vrouw.

Ze roept ook iedereen op die iets heeft gezien of heeft gehoord dit aan de politie te melden. Met de vrouw en het hondje is het op de schrik na gelukkig goed afgelopen.

Reageer op dit onderwerp