Heksenworkshops in Kasteel Radboud Medemblik

MEDEMBLIK – Onder het motto “een heks word je niet, dat ben je” geeft de moderne West-Friese heks Sylvia Kuiper heksenworkshops in Kasteel Radboud! Op vier verschillende data in november, december, januari en februari kan je een workshop van 1,5 uur volgen. De groep deelnemers is beperkt tot maximaal 10 en vindt plaats in een grote en goed geventileerde ruimte.

Magische krachtbuidels
De workshops zijn een introductie in de hekserij, waar je magische krachtbuidels maakt. Je draagt dit bij je voor een bepaald doel; Het vinden van innerlijk evenwicht, het leren omgaan met stress of beter voor jezelf opkomen. Voor het maken van deze magische krachtbuidels worden de energie van de maancyclus, de spirituele kracht van kruiden en persoonlijke items gebruikt. Je maakt gezamenlijk een energiecirkel en er wordt aandacht besteed aan meditatie, creëren van spreuken en affirmaties. Je maakt daarbij contact met je hogere zelf.

Iedere datum een eigen thema
Iedere datum van de heksenworkshop heeft eigen thema die past bij de energie van de maan op dat moment. Per datum zijn er drie workshops van anderhalf uur:

  • 8 november 2020: jachtmaan en transformatie
  • 13 december 2020: bloedmaan en overleven
  • 3 januari 2021: maan van de langste nacht en reiniging
  • 7 februari 2021: ijsmaan en diepgang

Voor wie?
Het is goed te volgen als eerste kennismaking met hekserij en ook interessant voor meer gevorderden op dit spirituele pad. Na de workshop kan je met een gerust hart zeggen dat je een heks bent, die heeft gesnuffeld aan de magie van het leven, kennis heeft gemaakt met de vijf elementen, een cirkel heeft getrokken, een ritueel heeft gedaan en een magische krachtbuidel heeft gemaakt.

Over Sylvia Kuiper
Ze noemt zichzelf een moderne heks, Sylvia Kuiper geeft al bijna 40 jaar spirituele cursussen en consulten. Veel mensen kennen haar van haar voormalige winkel Centrum de Wijze vrouw in Hoorn. Maar ook van radio en tv waar zij vaak met haar wijsheid als heks en medium is aangetreden.

Reserveren
De Heksenworkshops kosten € 28,95 per persoon. Meer informatie en reserveren gaat uitsluitend via https://kasteelradboud.nl/activiteiten/

Let op! Deze tickets zijn alleen voor de Heksenworkshops. Voor een bezoek aan de tentoonstelling Heksen!? in het museum reserveer je een tijdslot via https://kasteelradboud.nl/plan-je-bezoek/tickets/

Reageer op dit onderwerp