Sjaak Bral in Theaterkerk Wadway

WADWAY – De oudejaarsconference valt vroeg dit jaar. Op vrijdag 6 november presenteert cabaretier Sjaak Bral in theaterkerk Wadway zijn versie van het jaar 2020. Hij is de enige cabaretier die dit kunstje al vierentwintig jaar in z’n eentje doet. Non-stop, altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Hoe vat hij de achtbaan samen waarin wij met z’n allen in 2020 zaten? Er zijn alleen nog kaarten voor de voorstelling van 19 uur. 

Tekst loopt door onder de foto

foto Miek Uittenhout

Voor zondag 8 november staat de matinee-toneelvoorstelling van Waal & Wind op het programma. Het publiek is getuige van twee actrices die auditie doen voor de rol van hun leven: Marlene Dietrich. In de kleedkamer kapen zij het begrip locker room talk. Geen mannen-onder-elkaar-praat, maar twee vrouwen die zich in scherpe dialogen buigen over moeder- en dochterschap en de vraag hoe je de keuzes die je maakt met elkaar verenigt. Kan je de wereld redden met een baby op je arm? Actrices Eva Marie de Waal en Sophie van Winden belichten La Dietrich van alle kanten. Als Waal en Wind maken ze feministisch en geëngageerd theater met veel humor en een uitgesproken beeldtaal.

Aanvang 14.30 uur. Kaarten en alle info zie www.theaterkerkwadway.nl

Reageer op dit onderwerp