Update: Overval op snackbar in Sint Pancras, politie lost waarschuwingsschoten. Twee 15-jarige jongens weer vrijgelaten

SINT PANCRAS – Zaterdagavond, rond 21.05 is een snackbar aan de Bovenweg door twee personen overvallen. Onder bedreiging van een wapen wensten de overvallers geld van de uitbater. Uiteindelijk is het tweetal er zonder buit vandoor gegaan.Niet veel later trof de politie in de omgeving twee jongemannen aan, die aan het signalement voldeden. Zij probeerden er vandoor te gaan waarna de agenten drie waarschuwingsschoten hebben gelost. Hierna kon het duo, twee 15-jarige jongens uit Alkmaar, worden ingerekend. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van het tweetal bij deze overval.

UPDATE overval snackbar Sint Pancras. Uit onderzoek van de recherche blijkt dat de twee aangehouden verdachten niets met de overval te maken hebben. De politie is dus nog steeds op zoek naar de verdachten.

De politie komt graag in contact met getuigen. Hebt u iets gezien? Of heeft u andere informatie, neem dan contact op met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Reageer op dit onderwerp