WF Nieuws

De beste pocket pussy, kunstvagina, masturbator of fleshlight voor mannen

Seks is heel belangrijk voor je. Het houdt je met bepaalde regelmaat bezig en je wil vaker het gevoel van echte seks beleven. Je bent op zoek naar een speeltje waarmee je het idee van echte seks kunt ervaren. Iets wat je penis stimuleert en je een ervaring geeft die heel natuurlijk voelt. 

Voor jou als man is de pocket pussy een echte musthave. De pocket pussy wordt ook wel masturbator of fleshlight genoemd. Maar het is en blijft een kunstvagina. Maar wat is nu de beste? In ieder geval eentje die snel bereikbaar is, makkelijk in gebruik is en altijd klaar ligt. Zin in seks? Pak je pocket pussy uit je nachtkastje. Daar ligt je kunstvagina lekker dichtbij als je die nodig hebt. En waar kun je een pocket pussy kopen?

De masturbator

De kunstvagina of de pocketpussy is een kleine masturbator voor jou als man. Je gebruikt het speeltje dat ook bekend staat als fleshlight door deze met je penis te penetreren. Onmiddellijk voel je het genot en beleef je het plezier van echte seks. Maak de masturbator wel na elk gebruik goed schoon, je moet wel goed voor je eigen hygiëne zorgen. Leg het dan weer lekker klaar in de lade van je nachtkastje bijvoorbeeld.

Sasha?

Je kunt je pocket pussy gewoon Sasha noemen, naar de vagina van de pornoster Sasha Grey. Dan doe je het met Sasha! Beweeg Sasha als pocket pussy over je penis heen en weer en kom heerlijk klaar. Of stop haar tussen de kussens en de lakens en ga lekker je gang. Heel erg zachtjes en rustig in een prettig sloom ritme om helemaal gek van te worden. Of lekker wild, dat kan natuurlijk ook. Dat is het leuke van Sasha of van een andere pocket pussy, je kunt helemaal doen zoals je het zelf wil. Zelf uitvinden wat je het lekkerst vindt en hoe je het wil beleven. Ervaar Sasha op allerlei manieren. Een pocket pussy kun je ook heel simpel mee op reis nemen. Gewoon in je koffer tussen allerlei andere spulletjes en kleding. Zo kun je ook op je vakantieadres genieten van de beste pocket pussy.


Reageer op dit onderwerp