WF Nieuws
Impressie van de zonneweide in Midwoud

Kom naar de open dag van de Zonneweide in Midwoud

MIDWOUD – Zaterdag 26 september zijn inwoners van Midwoud en Oostwoud en andere belangstellenden welkom voor een rondleiding over zonneweide Tripkouw in Midwoud. Sinds augustus wekken daar 16.000 zonnepanelen jaarlijks genoeg elektriciteit op om 2.000 huishoudens van groene stroom te voorzien. Nu de zonneweide klaar is, krijgen omwonenden de gelegenheid om een kijkje te nemen.

Aanmelden

Wij leiden geïnteresseerden graag rond over de zonneweide. Een rondleiding duurt een half uur tot drie kwartier. Er zijn zes verschillende starttijden tussen 10.00 uur en 14.30 uur. Aanmelden voor de rondleiding kan via de website www.zontripkouw.nl. Let op: aanmelden is verplicht.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?