WF Nieuws
Foto: Shutterstock

Bestuurder die in het water langs de Broerdijk in Midwoud was gereden bij toeval gevonden door ambulancepersoneel

MIDWOUD – En wederom was het raak op de Broerdijk in Midwoud, de weg die de verbinding vormt tussen Midwoud/Oostwoud en de A7 is regelmatig in het nieuws vanwege de vele waterongevallen die daar plaatsvinden. Zo ook afgelopen nacht rond de klok van half 5 toen een toevallig langsrijdende ambulance ineens wat vreemds zagen in het water van de Broerdijksloot.

Toen het personeel van de ambulance ging kijken zagen ze dat het een auto was die deels in de sloot lag waarop de ambulancebroeders direct te hulp schoten, schrijft het NHD.  Ze wisten de onfortuinlijke bestuurder op het droge te krijgen maar bleek na controle niets te mankeren en hoefde dus niet naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf weggehaald is is total loss..

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?